ADR-Apps Suomeksi English Deutsch
français
Nous contacter: info@adr.fi

ADR-Advisor

 

ADR-ADVISOR mainos

Grâce à ADR-Advisor, vous pourrez facilement et rapidement vérifier les mesures à prendre pour un transport de marchandises dangereuses conforme aux normes. Il suffit de saisir les numéros ONU et les quantités.

ADR-Advisor vous indique, entre autres,

  • Exemptions liées aux quantités transportées par unité de transport (règle des 1000 points)
  • interdiction de chargement en commun
  • Quel équipement est obligatoire
  • Quels documents de transport sont obligatoires
  • Quel est l’étiquetage, placardage et marquage correct

Suomen Kuljetusturva Oy:n ADR-ADVISOR-sovellus helpottaa ja nopeuttaa suuresti vaarallisten aineiden kuljettajien, lähettäjien, turvallisuusneuvonantajien ja muiden kuljetusketjussa työskentelevien työtä. Sovelluksen myötä ADR-kuljetukset siirtyvät viimeinkin digiaikakaudelle.

Sovelluksen käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Käyttäjä syöttää sovellukseen vaarallisten aineiden YK-numerot ja määrät. Tämän jälkeen ADR-Advisor näyttää ylittävätkö kuljetettavat aineet ns. vapaarajan. Se kertoo myös, saako aineet kuormata samaan ajoneuvoon tai konttiin vai onko niillä yhteenkuormauskielto ja mitkä ainekohtaiset erityiskuljetusmääräykset koskevat kuormaa.

Sovelluksesta selviää myös koskevatko kuormaa vaarallisten aineiden liikennemerkeillä ilmoitetut kuljetusrajoitukset sekä tunnelirajoitukset. Lisäksi ADR-Advisor kertoo kuljettajan ADR-ajolupavaatimuksen sekä mitä varusteita vaaditaan kuljetuksen ja miehistön mukaan.

Kuorma tallentuu päätelaitteen muistiin ja elää kuormausten ja purkausten mukaan. Hankalat taulukot kuluttavat sekä aikaa että rahaa ja neuvon kysymiset puhelimitse jäävät historiaan. ADR-Advisor on saatavissa yleisimmistä mobiilisovelluskaupoista (Android, iOS).

  • ADR-ADVISOR Google Playssa
  • ADR-ADVISOR App Storessa

Apple iPad: "iPhone Only"

iPadilla etsiessä hae iPhone sovelluksia löytääksesi ADR-Advisorin.
ADR-Apps Kuljettajakoulutus.fi
-->