ADR-Apps Suomeksi
English
Deutsch français
Contact us: info@adr.fi

ADR-Advisor

 

ADR-ADVISOR mainos

ADR-Advisor is a quick and easy way to ensure dangerous goods are transported in compliance with the relevant rules and provisions. Simply type in the UN numbers and quantities.

ADR-Advisor will for example tell you:

  • The exemptions related to quantities carried per transport unit (1000 points rule)
  • Mixed loading prohibitions
  • Equipment which is obligatory
  • Transport documents which are obligatory.
  • Which are the provisions for placarding, labelling, and marking

Suomen Kuljetusturva Oy:n ADR-ADVISOR-sovellus helpottaa ja nopeuttaa suuresti vaarallisten aineiden kuljettajien, lähettäjien, turvallisuusneuvonantajien ja muiden kuljetusketjussa työskentelevien työtä. Sovelluksen myötä ADR-kuljetukset siirtyvät viimeinkin digiaikakaudelle.

Sovelluksen käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Käyttäjä syöttää sovellukseen vaarallisten aineiden YK-numerot ja määrät. Tämän jälkeen ADR-Advisor näyttää ylittävätkö kuljetettavat aineet ns. vapaarajan. Se kertoo myös, saako aineet kuormata samaan ajoneuvoon tai konttiin vai onko niillä yhteenkuormauskielto ja mitkä ainekohtaiset erityiskuljetusmääräykset koskevat kuormaa.

Sovelluksesta selviää myös koskevatko kuormaa vaarallisten aineiden liikennemerkeillä ilmoitetut kuljetusrajoitukset sekä tunnelirajoitukset. Lisäksi ADR-Advisor kertoo kuljettajan ADR-ajolupavaatimuksen sekä mitä varusteita vaaditaan kuljetuksen ja miehistön mukaan.

Kuorma tallentuu päätelaitteen muistiin ja elää kuormausten ja purkausten mukaan. Hankalat taulukot kuluttavat sekä aikaa että rahaa ja neuvon kysymiset puhelimitse jäävät historiaan. ADR-Advisor on saatavissa yleisimmistä mobiilisovelluskaupoista (Android, iOS).

  • ADR-ADVISOR Google Playssa
  • ADR-ADVISOR App Storessa

Apple iPad: "iPhone Only"

iPadilla etsiessä hae iPhone sovelluksia löytääksesi ADR-Advisorin.
ADR-Apps Kuljettajakoulutus.fi
-->